ItalyInstantBooking.com - Videon är kung. Få en professionellt producerad video att använda på din webbplats eller sociala medier. Öka exponeringen dramatiskt med en video anpassad för hotell och vandrarhem

Det är ingen tvekan om att video marknadsföring är avgörande för ditt hotell, vandrarhem eller boutique boende. Men varför? Video kan öka reserveringar på din webbplats och bokningswebbplatser med 80%. Det ökar också kundernas engagemang, vilket ger upp till 50% snabbare omsättningstillväxt. Social video genererar 1200% fler aktier än text och bilder kombinerat.

Hotellpromotionsvideor

Med statistik som dessa kan du inte ignorera video för ditt företag.

Få en kampanjvideo för ditt hotell, vandrarhem eller annat boende idag. Instant World Booking erbjuder nu denna unika och prisvärda service. Du får en egenproducerad video med moderna designfunktioner som du kan använda för dina egna marknadsföringsinsatser. Visa dina bästa tjänster och bekvämligheter för potentiella kunder. Använd den på din webbplats, sociala medier eller var du vill marknadsföra ditt boende. Utan en marknadsföringsvideo kan du bara inte konkurrera effektivt på dagens sociala medier eller nå till räckhåll för den extremt viktiga millenniala klientpopulationen. Se våra demos nedan. Du kommer att bli förvånad över hur överkomligt din egen personliga video kommer att vara. Kontakta oss bara.

Kom igång med din egen video?
Kontakta oss

  • Inkluderar en video på en målsida kan öka konverteringsfrekvensen med 80%
  • Företag som använder video njuter av 41% mer webbtrafik från sökning än icke-användare
  • Facebook ensam genererar 8 miljarder videovisningar varje dag.
  • Videopostar på Facebook har 135% större organisk räckvidd än fotoinlägg
  • Efter att ha tittat på en video är det mer sannolikt att 64% av användarna köper online
  • Tittarna behåller 95% av ett meddelande de tittar på i en video, jämfört med 10% när de läses
  • Video i ett mail leder till 200-300% ökning av klickfrekvenserna

Källa: Forbes.com

Få en kampanjvideo för ditt hotell, vandrarhem eller annat boende idag

Du väljer temat för din video, för bästa presentation av ditt unika boende, bekvämligheter och plats. Din video kan vanligtvis vara från 2 till 5 minuter i varaktighet (Tips: kortare videoklipp på cirka 2 minuter får mest engagemang). Den slutliga videon finns med på dina fastighetsprofilsidor på vårt omfattande nätverk av resewebbplatser. För de flesta egenskaper uppgår detta till över 300 enskilda webbsidor med ditt video- och profilinnehåll, vilket är betydande. Den finns också permanent på vår YouTube-kanal. Vi kommer också att marknadsföra ditt videoklipp på alla våra sociala medier. Slutligen får du också en kopia av din video för egen privat och kommersiell användning.

Kolla in våra marknadsföringsdemoser

Ibland är en bild värd tusen ord. Varje demo representerar en provpromotorisk video. Dessa demo illustrerar kraften i en anpassad video som produceras bara för ditt hotell.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Airbnb och Boutique-stilvideor

Dessa är provpromotoriska videor för Airbnb, lägenheter och boende i boutique-stil.

Demo # 9
Demo # 10

Vandrarhem stil videor

Dessa är provpromotoriska videor för vandrarhem och boende i vandrarhem.

Demo # 11
Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Youtube-kanal

För mer demos och videor av Instant World Booking, kolla in vår YouTube-kanal.

Kom igång med din egen video?
Kontakta oss

Vår marknadsföringstjänst för sociala medier för hotell och vandrarhem är det perfekta komplementet till vår videoproduktionstjänst. Läs mer om våra andra tjänster.

Fler tjänster