ItalyInstantBooking.com - Videoclipul este King. Obțineți un videoclip produs profesional pentru a fi utilizat pe site-ul dvs. web sau pe social media. Crește expunerea dramatic cu un videoclip personalizat pentru hoteluri și pensiuni

Nu există nici o îndoială că marketingul video este extrem de important pentru hotelul, pensiunea sau cazarea dvs. de tip boutique. Dar de ce? Videoclipul poate crește rezervările pe site-ul dvs. și pe site-urile de rezervare cu 80%. De asemenea, crește implicarea clienților, conducând la o creștere mai rapidă a veniturilor cu până la 50%. Videoclipul social generează cu 1200% mai multe partaje decât textul și imaginile combinate.

Videoclipul hotelului

Cu statistici ca acestea, nu puteți ignora videoclipurile pentru compania dvs.

Obțineți un videoclip promoțional pentru hotelul, pensiunea dvs. sau alte spații de cazare astăzi. Instant World Booking oferă acum acest serviciu unic și accesibil. Obțineți un videoclip produs personalizat, cu caracteristici moderne de design, pe care să le utilizați pentru propriile eforturi de marketing. Prezintă cele mai bune servicii și facilități pentru potențialii clienți. Utilizați-l pe site-ul dvs. web, pe social media sau oriunde doriți să vă promovați cazările. Fără un videoclip de marketing, nu puteți concura în mod eficient pe social media de astăzi sau nu puteți ajunge în mod adecvat la populația de clienți milenari extrem de importanți. Vedeți demonstrațiile noastre de mai jos. Vei fi surprins cât de accesibilă va fi propriul dvs. videoclip personalizat. Contactați-ne.

Începeți cu propriul dvs. videoclip?
Contactează-ne

  • Includerea unui videoclip pe o pagină de destinație poate crește rata de conversie cu 80%
  • Companiile care folosesc videoclipuri beneficiază de 41% mai mult trafic web din căutare decât de către utilizatori
  • Facebook singur generează 8 miliarde de vizualizări video în fiecare zi.
  • Postările video de pe Facebook au o acoperire organică cu 135% mai mare decât postările foto
  • După vizionarea unui videoclip, 64% dintre utilizatori au mai multe șanse să cumpere online
  • Vizualizatorii păstrează 95% din mesajul pe care îl vizionează într-un videoclip, față de 10% când îl citesc
  • Videoclipul dintr-un e-mail duce la o creștere de 200-300% a ratelor de clic

Sursa: Forbes.com

Obțineți un videoclip promoțional pentru hotelul, pensiunea dvs. sau alte spații de cazare astăzi

Alegeți tema pentru videoclipul dvs., pentru cea mai bună prezentare a unității de cazare, facilităților și locației dvs. unice. Videoclipul dvs. poate dura de obicei între 2 și 5 minute (Sfat: videoclipurile mai scurte de aproximativ 2 minute obțin cea mai mare implicare). Videoclipul final este inclus în paginile profilului de proprietate din rețeaua noastră extinsă de site-uri web de călătorie. Pentru cele mai multe proprietăți, aceasta însumează peste 300 de pagini web individuale cu conținutul dvs. video și profil, ceea ce este semnificativ. De asemenea, este prezentat permanent pe canalul nostru YouTube. Vom promova, de asemenea, videoclipul dvs. pe toate canalele noastre de social media. În cele din urmă, primiți și o copie a videoclipului dvs. pentru propria utilizare privată și comercială.

Vezi demonstrațiile noastre video de marketing

Uneori, o imagine valorează o mie de cuvinte. Fiecare demo reprezintă un eșantion video promoțional. Aceste demonstrații ilustrează puterea unui videoclip personalizat produs doar pentru hotelul dvs.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Videoclipuri în stil Airbnb și Boutique

Acestea sunt exemple de videoclipuri promoționale pentru Airbnb, apartamente și cazare în stil boutique.

Demo # 9
Demo # 10
Demo # 11

Videoclipuri în stil Hostel

Acestea sunt exemple de videoclipuri promoționale pentru pensiuni și cazare în stil hostel.

Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Demo # 16
Canalul canalului YouTube

Pentru mai multe demo-uri și videoclipuri realizate de Instant World Booking, consultați canalul nostru YouTube.

Începeți cu propriul dvs. videoclip?
Contactează-ne

Serviciul nostru de marketing social pentru hoteluri și pensiuni este complementul perfect al serviciului nostru de producție video. Aflați mai multe despre celelalte servicii.

Mai multe servicii