ItalyInstantBooking.com - kako bi se povećala prodaja vašeg hotela ili hostela

Imamo konačne alate i usluge koje su vam potrebne za pobjedu u 2023-u! Kao partneri uspijevamo samo kad pobijedite i želimo da osvojite veliki. Sada je vrijeme da planirate budućnost i obnovljeni rast. Vrijeme je da procijenite svoju konkurentnu strategiju i smanjite troškove gdje je to moguće. Pripremate li se za veliki povratak ili ponovno otvaranje? Ili možda želite utjecati na rast koji ste već postigli posljednjih godina.

alati za hotelski marketing

Novo za 2023! Ove nenadmašne ponude nudimo vama, našim partnerima hotela i hostela.

Evo što trenutno trebate učiniti. Italy Instant Booking (Instant World Booking) usko surađuje s hotelima i hostelima kako bi razvio strategije rasta i specifične akcije koje će odmah povećati vašu profitnu maržu. Ocijenite trenutne vanjske usluge koje plaćate, posebno softver i usluge online rezervacije. Znajte da su mnoge turističke agencije putem interneta (OTA) i pružatelji softvera dramatično porasle cijene posljednjih godina. I oni ne uzimaju u obzir vašu lokaciju ili određenu situaciju. Ali sada smo ušli u drugu eru. U Instant World Booking-u, jedan od naših motoa u posljednja dva desetljeća bio je „Tehnologija bi vam uvijek trebala smanjiti troškove“. Dakle, evo što ćemo vam ponuditi:

Motori za rezervaciju

1.  BESPLATNI motor za rezervaciju
strategije rasta prihoda od hotela

Savršeno za vaše web mjesto, društvene mreže i još mnogo toga.

Ovo nije tipična besplatna verzija koju nude neke tvrtke. Ovo vam je naša potpuno usluga, Booking Engine, potpuno besplatna za vas. Ne čekajte! Ova je ponuda dostupna samo ograničeno vrijeme.

IWBmob Booking Engine bolje funkcionira na mobilnim uređajima i jednostavno je za korisnike. Moguća je i obrada plaćanja i depoziti. Odmah povećajte profitabilnost vaše web stranice.

Saznajte više

2.  Facebook "Rezervirajte sada"
kako rasti prodaje hotela

Gotovo nužno za svaki hotelski i smještajni objekt: Facebook gumb "Rezerviraj sada".

Bez toga, odričete se jednog od najvažnijih kanala za izravne rezervacije. S njom se vaše rezervacije i marža profita odmah povećavaju. To ćemo vam postaviti bez ikakvih troškova, obično za samo nekoliko sati.

Trebate pomoć u kreiranju ili pravilnom upravljanju svojim Facebook računom? Možemo vam pomoći u upravljanju vašom stranicom u vaše najbolje prednosti.

Kontaktirajte nas

Upravljanje imovinom i kanalima

3.  Dva mjeseca BESPLATNO
sustavi recepcije hotela

Ostvarite 2 mjeseca besplatno kad kupite najmanje 2 mjeseca IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk je naš sustav recepcija (PMS) za hotele, hostele i smještaj svih vrsta. Cijenjeni značajno jeftinije od konkurencije softvera, sada uz dodatnu kupnju možete dobiti dodatna dva mjeseca besplatne usluge.

Probaj! IWBFrontDesk sada ima značajke koje želite i alate potrebne za upravljanje svim aspektima poslovanja vaše imovine. Čisto i jednostavno sučelje intuitivno je za korištenje. IWBFrontDesk se savršeno integrira s IWBmob Booking Engine-om i nekim od najpopularnijih menadžera kanala.

Započnite

4.  Besplatni kalendar PMS Lite
strategije rasta prihoda od hotela

Naš kalendarski sustav (PMS Lite) vam je besplatan za upotrebu. Osim toga, sada se besplatno povezuje s našim upravljačem kanala.

Na Italy Instant Booking-u, naše sučelje kalendara poznato je po tome što je jednostavno, a istovremeno izuzetno moćno za hotele i smještajne kapacitete. Još bolje, pomoću sučelja možete povezati i sinkronizirati sve svoje vanjske web stranice s MyAllocator-om (potrebno je članstvo). MyAllocator jedan je od vodećih upravljača kanalima u svijetu. Možemo pokrenuti postavljanje vašeg MyAllocator računa. A prednosti korištenja sučelja PMS Lite su brojne. Bez brige o složenim kodovima grešaka MyAllocator ili kvarovima na kanalu. IWB to rješava za vas.

Započnite

Internet i društveni marketing

5.  Razvoj web stranica
sustavi recepcije hotela

Trebate novu web stranicu. Navedite svoju cijenu!

Istraživanje pokazuje da je više od 58% hotelskih web mjesta zastarjelo ili je najmanje 4 godine. Putnici u prosjeku provedu 29,8 minuta pregledavajući web stranicu hotela prije nego što rezerviraju. I na 77% posjetitelja uvelike utječe kvaliteta dizajna web stranica.

Hoteli stoga trebaju pružiti vrhunski doživljaj web stranice, koji privlači i privlači pažnju kupaca.

Razviti ćemo prilagođeni, vodeći web site za vaš hotel ili smještajni objekt.

Evo najboljeg dijela: Nazovite vlastitu cijenu! Nemojte čekati. Ovo je optimalno vrijeme da pojačate svoju marketinšku izloženost novom web stranicom. Provjerite cijene i kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas

6.  Marketing društvenih medija
sustavi recepcije hotela

Izgradite zapovjednu prisutnost na Facebooku i Instagramu.

Istraživanje pokazuje da 60% trgovaca na putovanjima smatra Facebook i Instagram najučinkovitijim kanalima za ciljanje nove publike. Zapravo, 84% milenijala kaže da će vjerojatno planirati svoje putovanje na temelju tuđih postova na društvenim medijima. Ovo je definitivno područje u kojem trebate sudjelovati.

Marketing na društvenim mrežama nije samo u objavljivanju postova. Potreban vam je odabrani sadržaj i tekst. A ciljanje i interakcija su imperativ.

Dopustite nam da procijenimo vašu prisutnost na društvenim mrežama i ponudimo preporuke besplatno. Također ćemo upravljati vašim objavama i marketingom na društvenim mrežama, na vaš zahtjev. Uvijek radimo u okviru vašeg hotela, zajamčeno.

Kontaktirajte nas

7.  Video produkcija
alati za hotelski marketing

U pola cijene! Nabavite promotivni video za svoj hotel, hostel ili drugi smještaj već danas.

Video povećava angažman kupaca i može dovesti do 50% bržeg rasta prihoda. Također može povećati rezervacije za 80% s web stranica hotela. Izrađujemo dostupne video zapise vašeg hotela.

Trebate uvjerljivije? Dobijte kompletan skup statistika i pogledajte naše demonstracije. Da, možete potrošiti više, ali zašto?

Saznajte više

Više usluga