ItalyInstantBooking.com - Video on kuningas. Hanki ammattimaisesti tuotettu video käytettäväksi verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa. Lisää valotusta dramaattisesti videolle, joka on räätälöity hotellit ja hostellit

Ei ole epäilystäkään siitä, että videomarkkinointi on kriittisen tärkeä hotelli-, hostelli- tai boutique-majoituksellesi. Mutta miksi? Video voi lisätä varauksia verkkosivustossasi ja varaussivustoilla 80%. Se lisää myös asiakkaiden sitoutumista, mikä kasvattaa liikevaihtoa jopa 50% nopeammin. Sosiaalinen video tuottaa 1200% enemmän osuuksia kuin teksti ja kuvat yhdessä.

Hotellivideotuotanto

Tämänkaltaisten tilastojen avulla et voi sivuuttaa videoita yrityksestäsi.

Hanki mainosvideo hotellillesi, hostellillesi tai muulle majoituksellesi tänään. Instant World Booking tarjoaa nyt tämän ainutlaatuisen ja edullisen palvelun. Saat räätälöityä videota, jossa on modernit muotoiluominaisuudet, käytettäväksi omaan markkinointitoimintaasi. Esittele parhaat palvelut ja mukavuudet potentiaalisille asiakkaille. Käytä sitä verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa tai muualla, missä haluat mainostaa majoitustasi. Ilman markkinointivideota et voi kilpailla tehokkaasti nykypäivän sosiaalisessa mediassa tai saavuttaa riittävästi erittäin tärkeätä vuosituhannen asiakaspopulaatiota. Katso alla olevat esittelyt. Tulet yllättymään siitä, kuinka edullinen oma henkilökohtainen video on. Ota vain yhteyttä.

Aloita oma video?
Ota meihin yhteyttä

  • Videon sisällyttäminen aloitussivulle voi lisätä tulosprosentteja 80%
  • Videota käyttävät yritykset nauttivat 41% enemmän verkkoliikennettä hausta kuin muut kuin käyttäjät
  • Pelkkä Facebook tuottaa 8 miljardia videonäkymää päivittäin.
  • Facebook-videoviestien orgaaninen kattavuus on 135% suurempi kuin valokuvaviestien
  • Videon katselun jälkeen 64% käyttäjistä ostaa todennäköisemmin verkossa
  • Katsojat säilyttävät 95% videonsa katselemista viesteistä, kun taas 10% niiden lukeessa
  • Sähköpostiviestin video johtaa napsautusprosentin lisääntymiseen 200–300%

Lähde: Forbes.com

Hanki mainosvideo hotellillesi, hostellillesi tai muulle majoituksellesi tänään

Valitset videosi teema parhaan esityksen yksilöllisestä majoituksesta, mukavuuksista ja sijainnista. Videosi voi kestää tyypillisesti 2–5 minuuttia (Vihje: Lyhyemmät, noin 2 minuutin videot saavat eniten sitoutumista). Lopullinen video sisältyy kiinteistöprofiilisi sivuille laajassa matkaverkkosivustossamme. Useimpien ominaisuuksien kohdalla tämä on yli 300 yksittäistä verkkosivua video- ja profiilisisällöllä, mikä on merkittävää. Se esiintyy pysyvästi myös YouTube-kanavallamme. Mainostamme videosi myös kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Lopuksi saat myös kopion videostasi omaan yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön.

Katso markkinointivideoidemme

Joskus kuva on tuhannen sanan arvoinen. Jokainen demo edustaa esimerkkiä promotiomaalisesta videosta. Nämä esitteet kuvaavat juuri hotellillesi tuotetun mukautetun videon tehoa.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Airbnb- ja Boutique-tyylisiä videoita

Nämä ovat esimerkkejä promotiomaalisista videoista Airbnb: lle, huoneistoihin ja boutique-tyyliseen majoitukseen.

Demo # 9
Demo # 10
Demo # 11

Hostellityyliset videot

Nämä ovat esimerkkejä promotiomaalisista videoista hostelleille ja hostellityyliselle majoitukselle.

Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Demo # 16
YouTube-kanava

Katso lisää Instant World Bookingin demoja ja videoita YouTube-kanavalta.

Aloita oma video?
Ota meihin yhteyttä

Hotellien ja hostellien sosiaalisen median markkinointipalvelumme on täydellinen lisä videoiden tuotantopalvelumme. Lisätietoja muista palveluistamme.

Lisää palveluita