€90 po noći
€90 po noći
Bed Breakfast Soggiorno Pezzati, Florence, Italy

Bed Breakfast Soggiorno Pezzati

Florence (Firenze), Italy - Via San Zanobi, 22

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Noćenje s doručkom

B & B Soggiorno PEZZATI DANIELA
Naša obitelj vlasništvu Inn B & B nalazi se u povijesnom zgrade od 1500 u središtu Firence u području San Lorenzo, u roku od 10 minuta hoda od Santa Maria novela željeznička stanica, Kongres Palace, Fortezza da Basso i Piazza del Duomo i najvažnije muzeje i spomenike. Confortable Naše sobe su opremljene s vlastitim kupatilom (tuš), renovirana na 2009, tih i svijetle, naše sobe imaju mini-hladnjaci, tv u boji, phon, sef, čineći objekte čaj kava, cappuccino, croissant itd. .. pod uvjetom da u sobi za vaš doručak, uz grijanje zimi i klima-uređaj u ljeto. U dvorani imamo microven korištenja naših klijenata. Mi možemo napraviti rezervaciju za muzeje ili za turneju u Firenci ili u drugim gradovima. Prisutni smo u Soggiorno svaki dan od 9:00-13:30, ali ako vaš dolazak će biti kasno ... bez problema možemo napraviti sastanak s nama dan prije ... Nema policijski sat jer ćemo vas ostaviti s ključevima u zgradu, tako da možete doći i otići kao što želite. Upravlja vlasnika Daniela i asistent, Inn nudi miran i confortable smještaj.

 • Bed Breakfast Soggiorno Pezzati, Florence, Italy, Italy hoteli i hosteli
 • Bed Breakfast Soggiorno Pezzati, Florence, Italy, Kako planirati itinerer putovanja u Florence
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Noćenje s doručkom
 • Noćenje s doručkom sobe / jedinice: 6
 • Godina izgradnje: 1992
 • Renovirana: 2009
 • Javna klasifikacija: 3
Noćenje s doručkom smještaj

Najniža dostupna cijena: €90

Dupli Dupli s kupatilom Quad kraljica Jednokrevetna Jednokrevetna soba Single s Kupaonica Standardno Triple Twin
 • Prijavite se nakon: 11:30am
 • Pogledajte prije: 10:30am

Noćenje s doručkom sadržaji

Confortable Naše sobe su opremljeni sa vlastitom kupaonicom (tuš), renovirana na 2009, tih i svijetle, naše sobe imaju mini-hladnjaci, tv u boji, telefon, sef. čineći objekte sa kotlić, čaj kava, cappuccino, itd. .. kroasan pod uvjetom da se u sobi za vaš doručak, uz grijanje zimi i klima-uređaj u ljeto. Na dvorani imamo microven korištenja naših klijenata. Mi možemo napraviti rezervaciju za muzeje ili za turneju u Firenci ili u drugim gradovima. Prisutni smo u Soggiorno svaki dan od 9:00-13:30, ali ako vaš dolazak će biti kasno ... bez problema možemo napraviti sastanak s nama dan prije ... Nema policijski sat jer ćemo vas ostaviti s ključevima u zgradu, tako da možete doći i otići kao što želite.

Doručak Doručak uključen (full) Djeca dopuštene Dizalo / lift nisu dostupne Hot kadica višejezični osoblje Zabranjeno pušenje Nema ograničenja Parkiralište (uz nadoplatu) Kućni ljubimci Sef Taxi služba Napon pretvarača WIFI (uz nadoplatu)

Sadržaji u sobama

Naše sobe su ugodno i tiho, opremljene s vlastitim kupatilom (tuš), renovirana na 2009, tih i svijetle, naše sobe imaju mini-hladnjaci, tv u boji, phon, sef, čineći objekte čaj kava, cappuccino, itd. .. kroasan . Predviđeno u sobi za vaš doručak, uz grijanje zimi i klimatizaciju ljeti

Naše sobe su ugodno i tiho, opremljene s vlastitim kupatilom (tuš), renovirana na 2009, tih i svijetle, naše sobe imaju mini-hladnjaci , tv u boji, phon, sef, čineći objekte čaj kava, cappuccino, itd. .. kroasan pod uvjetom da se u sobi za vaš doručak, uz grijanje zimi i klima-uređaj u ljeto.

A / C klima kontrole Klima Bide Kava / čaj maker Krevetići dostupan Fen Hendikep objekti Glačalo / daska za peglanje Mikrovalna Non-smoking rooms Privatna kupaonica Hladnjak sef kutiju u sobi Zajednička kupaonica Televizija napona pretvarači WIFI


Susjedstvo

Naša obitelj vlasništvu Inn B & B nalazi se u povijesnom zgrade od 1500 u središtu Firence u području San Lorenzo, u roku od 10 minuta hoda od Santa Maria novela željeznička stanica, Kongres Palace, Fortezza da Basso i Piazza del Duomo i najvažnije muzeje i spomenike.

Točke interesa
 • Centralni Željeznički kolodvor 400 metara
 • 400 metara Fortezza da Basso
 • Svi VRSTA trgovine 20 metara
 • Duomo četvornih metara 400
 • 300 metara Medici kapele
 • Kongres Palace 400 m
 • Market Tipična S. Lorenzo 100 metara
 • 200 metara Accademia Gallery
 • Medici Riccardi Palace 300 metara
 • 800 metara Uffizi Gallery
 • Pitti Palace 900 metara

Politika
Detalji o cijeni

€90 po noći

Dvokrevetna soba sa kupaonicom 60 do 80 Jednokrevetna soba sa kupaonicom 35 do 50, Trokrevetna soba sa kupaonicom 86 - 98

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaVisa ElectronMasterCard

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

15 dana prije 30% -10 dana prije 50% -5 dana before70%-nakon 5 dana 100%

Mjesto - Noćenje s doručkom

Via San Zanobi, 22
Florence (Firenze)
Firenze, Provincia di Firenze
Toscana (Tuscany)
Italy  50129

Širina: 43.77828, Dužina: 11.25485

Kako doći tamo

Nalazimo se u središtu Firence u području San Lorenzo u roku od 10 minuta hoda od Santa Maria novela željeznička stanica, Kongres Palace, Fortezza da Basso i Piazza del Duomo i najvažnije muzeje i spomenike, Accademia Gallery, Cappelle Medici itd ...

Najbliža zračna luka: AVIONOM: Uzmi shuttle autobusom ispred "DEPRARTURES". To će vas odvesti do željezničke stanice je središnji. Karte možete kupiti u autobusu ili u baru na aerodromu i onda slijedi smjer od željezničke stanice.